reklama 11B

Horseware Grand Prix s účastí Čechů uzavřela první týden Sunshine Tour

ikonka

V sobotu 15. února pokračovaly španělské mezinárodní závody Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera, kam zamířila i početná česká ekipa. Hlavní soutěží tohoto týdne byla Horseware Grand Prix, kde se prezentovali jezdci Aleš Opatrný a Sára Vingrálková.
15.02.2020 20:18  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Na start Horseware Grand Prix s překážkami do 145 centimetrů se v sobotu 15. února postavila sedmdesátka dvojic, mezi nimi i Aleš Opatrný a Gentlemen VH Veldhof a Sára Vingrálková s desetiletým Kas-Sinim DC. Každý jednou chybovali, Aleši připadlo 26. místo a Sáře 37. Vítězství získala belgická dvojice Gudrun Patteet s klisnou Sea Coast Kashmira Z.
 
Stočtyřicítku dojel Aleš Opatrný v sedle devítiletého Areta jen s jedním trestným bodem za čas na osmnácté příčce. Velmi dobře se předvedl v sobotní dvoufázové stopětatřicítce Ondřej Zvára s Chaccolanem, kde byli dekorovaní jako pátí nejlepší, bezchybně dojeli tuto soutěž rovněž Aleš Opatrný na osmiletém Carmanevi, Natálie Roučková v sedle valacha Getway W a Sára Vingrálková se svým novým koněm, osmiletým valachem Mayo van de Herkkant. Při slavnostním dekorování nechyběli Češi ani po soutěži do stotřiceti centimetrů. Jako pátá dojela Sára Vingrálková s klisnou Celanou Z.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE