reklama 11D

Sára Vingrálková vyhrála na Sunshine Tour. Daří se i dalším Čechům

ikonka

Velkou radost udělala českým fanouškům parkurového skákání Sára Vingrálková. Ve čtvrtek 20. února při Sunshine Tour, která se koná ve španělském Vejer de la Frontera, dokázala zvítězit v soutěži do 130 centimetrů. Dařilo se i dalším českým jezdcům.
20.02.2020 18:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Ve čtvrteční stotřicítce při Sunshine Tour ve španělském Vejer de la Frontera nenašla přemožitele česká reprezentantka Sára Vingrálková v sedle valacha Damocles From Second Life Z. Na druhou umístěnou dvojici měla náskok více jak dvě sekundy. 
 
V další soutěži stejné náročnosti absolvovala Vingrálková s hřebcem Hollywood du Houssoit další bezchybnou jízdu, která v kombinaci s časem 72,53 sekundy tentokrát stačila na dvanácté místo konečného pořadí.
 
 
 
Neméně úspěšná byla Sára i v soutěži do 150 centimetrů, kdy s Kas - Sini DC dokončila taktéž čistě ve 23. nejlepším čase. Rychlejší byl Ondřej Zvára s Quimerem M. Ten díky čisté jízdě obsadil 19. řádek výsledkové listiny. 
 
Zvára ve čtvrtek poprvé odstartoval také s Cento Lanem. Soutěž do 140 centimetrů absolvoval s nulou na bodovém kontě v čase 62,73, a tento výsledek znamenal 12. příčku. Jen o jeden řádek níže byl Aleš Opatrný s Carmanem. V sedle Gucci inkasoval jeden bod za překročení času. 
 

Kompletní výsledky najdete ZDE

 

Foto a video archiv Sáry Vingrálkové




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE