reklama 11A

Rudolfův pohár po drezuře: Čtyřky vede Mazurek před Jiřím Nesvačilem

ikonka

Všechny kategorie startující v rámci mezinárodních závodů CAI v Kladrubech nad Labem dokončily v pátek 26. dubna drezury. V takzvané královské disciplíně čtyřspřeží se vedení ujal Polák Piotr Mazure. Průběžné stříbro patří Jiřímu Nesvačilovi jr.!
26.04.2019 19:23  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 

Jednoznačně nejlepší drezurní zkoušku v kategorii čtyřek CAI3* zajel při Rudolfově poháru polský reprezentant Piotr Mazurek. Ten tak pokračuje z první příčky do sobotního maratonu se zatížením 52,44 bodů. Necelých šest bodů ztrácí na Poláka čtyřspřeží Jiřího Nesvačila juniora, které nastoupí do terénní zkoušky ze stříbrné příčky. Průběžné elitní trio uzavírá rakouské spřežení Josefa Leibetsedera juniora s 61,83 body.

Jako jediné v párech CAI3* zajelo drezuru pod penalizaci padesáti bodů německé spřežení Sandro Koalicka. Pod českou vlajkou vkročil do soutěže Josef Hrouda, který s 63,43 body postupuje z 31. pozice.
 

Čtěte také: CAI Kladruby zahájeno. Drezuru absolvovalo více než šedesát párů
 

Také drezuru jednospřeží CAI3* se podařilo ovládnout Polákům, a to Katarzyně Kurys, která inkasovala 49,43 bodů. Češi uzavírají výsledkovou listinu, počínaje jedenáctým Jiřím Zeglerem se 70,67 body.

Poslední hodnocenou kategorií v rámci CAI3* jsou dvojspřeží pony, kde se z nejlepší drezury radoval Roman Eland (AUT). Průběžně šestý dokončil svou drezurní zkoušku Michal Kořínek, který inkasoval penalizaci necelých 69 bodů.

 

Výsledky z drezur najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: Rudolfův pohár 2018, Šárka Veinhauerová





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE