reklama 11C

Říjnový magazín Koně a lidé přináší spoustu příběhů a užitečných tipů

ikonka

/PR článek/ Úžasné povídání o jednookém appaloosa valachovi, barokních pintech či shetlandech i haflingovi, to jsou všechno příběhy lidí a koní, které píše sám život. Přesně o nich je časopis Koně a lidé. Nenechte si ujít jeho říjnové vydání!
07.10.2020 17:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

O koňácích pro koňáky – přesně tak by se ve zkratce dalo popsat říjnové číslo časopisu Koně a lidé. Představíme v něm rovnou dvě dvojice „obyčejných“ lidí a koní, ale také Chov koní Týnec či osud Sy Ju Ree alias Šmudly. A tím samozřejmě nekončíme!
 
Těšit se můžete na několik rozhovorů – s Eliškou o jednookém appaloosa valáškovi Ťuťuovi, s Terezou Kateřinou Petkovou o barokních pintech i shetlandech, s Míšou o její klisně haflinga Sandy. A jestli jsou opravdu „obyčejní“? To už posuďte sami – podle nás je každá dvojice naprosto jedinečná a lidí od koní, kteří mají se svými parťáky opravdový vztah, není nikdy dost. A přesně ty se pro náš/váš časopis snažíme vyhledávat a zpovídat.
 
Nezklame vás ani pravidelná rubrika Když si srdce vybere samo, ve které nám Dana Krejčová představuje klisnu Bretu – patnáctiletého koníka bez ověřeného původu pořízeného především pro její děti. Western přinese osm tipů jak si zapamatovat úlohu, při obsedání v klidu a pohodě se dostáváme k nasednutí a prvním krůčkům v sedle.
 
Konec čeká oblíbený seriál Emoce a vnímání koní – v něm si podíváme na zoubek stereotypnímu chování, jež někteří z nás znají pod pojmem „zlozvyky koní“. Rozebereme také agresi, psychosomatiku a somatopsychiku u koní a na úplný závěr si prozradíme, jak vlastně vypadá psychicky zdravý kůň.
 
Obsáhlá je také poradna, v níž vás čekají témata jako barokní pinto, herpesviry, hříbě v přepravníku, křížení plemen, výcvik osla, cena fríského koně, holení koní či kobyla, valach nebo hřebec? 
 

Nadupané říjnové vydání časopisu Koně a lidé na vás čeká u vašich trafikantů a je k objednání i přímo na webu časopisu ZDE.

 

Ochutnávky a další informace jsou k dispozici na www.konealide.cz a na našem Facebooku @casopisKonealide.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE