reklama 11C

Čtěte v Koně a lidé o rychlostních disciplínách i základech westernu

ikonka

/PR článek/ O tom, jaké zvolit bezpečnostní vesty, jak lze fungovat se slepým koněm, či o koňské radosti, smutku i odporu se dočtete v dubnovém číslu časopisu Koně a lidé. Každý si v něm jistě najde to pravé počtení, které bude sedět právě jemu.
06.04.2020 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Dubnové číslo časopisu Koně a lidé přináší spoustu zajímavých témat z několika různých odvětví.
 
Westernoví jezdci se můžou v dubnu těšit na spoustu témat z jejich soudku – a to jak začátečníci, tak pokročilí. Dráža Košvancová si vzala do parády nejen westernovou módu pro pány (pořád si myslíte, že musí být nudná?), ale také westernové disciplíny ze sedla jak z pohledu začínajícího jezdce, tak z pohledu mladého koně. A tím western nekončí! Lenka Rollová vás provede rychlostními disciplínami, a to nejen těmi klasickými, jako jsou barely a tyče, ale neopomene ani Keyhole Race či Figure 8 Stake Race.
 
Samozřejmě ani jezdci angličtí nezůstanou zkrátka, i když spousta témat je platná pro všechna odvětví jezdeckého sportu. Tak například Stupnice výcviku – jezdec se vyvíjí od Julie Šverčičové, nebo příběh slepé kobylky Clary. Ryze pro anglické jezdce (i když spousta přístupů se dá použít určitě i ve westernu) je recenze knihy Výcvik jezdeckého koně, kterou pro vás připravila Julie Šverčičová.
 
Z dalších témat určitě můžeme jmenovat frískou kobylku Xanthii, kterou nám v obohacujícím rozhovoru představí její majitelka Martina Netoušková. Vaše srdce nenechá chladným Santa Lucia, kobylka českého teplokrevníka, na kterou zavzpomínají Andrea Čoláková a Katka Kuldová. A jestli máte rádi arabské plnokrevníky, tak vám zcela jistě padne do oka článek o Simoně Zajkové a jejím času s Mouftim.
 
Dubnové číslo je velice nabité a troufáme si říct, že si v něm každý najde to pravé počtení, které bude sedět právě jemu.
 
 

Koně a hříbata – Koně a lidé

 

Nezapomeňte! Od březnového čísla časopis vychází pod novým názvem: KONĚ A LIDÉ. Dárky pro předplatitele (vkládaný plakát a sběratelský arch) zůstávají zachovány, stejně tak se můžete i nadále těšit na pravidelné a oblíbené rubriky.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE