reklama 11C

Květnoví Koně a lidé jen kvetou, a to nejen na titulce, přesvědčte se!

ikonka

/PR článek/ Jak koně prožívají city? A objevuje se o nich empatie? Nejen o tom je květnové vydání časopisu Koně a lidé! Kromě dalších zajímavých témat se např. dozvíte více o chinksech nebo chapsech – co je co a jak vypadají.
27.05.2020 12:43  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Někteří lidé jsou přesvědčení o tom, že koně jsou schopní prožívat nejen lásku, ale také žárlivost, závist, nenávist… Nebo být dokonce pomstychtiví. Jak se na to dívají vědci? Mají koně vůbec možnost sebepojetí v tomto smyslu? Přesně na to se zaměří náš obsáhlý seriál Emoce a vnímání koní, který se již dostává do velice zajímavých koutků koňské mysli.
 
Z dalších témat můžeme jmenovat Rozvoj fyzických dovedností jezdce, úžasný Příběh špalkového kopyta v naší sekci „Ze života“ či westernové rubriky – je základem westernu zahozená otěž a její překládání přes krk? S námi vám bude hned jasno! A to také v problematice chinksů nebo chapsů – co je co a jak vypadají. Čeká na vás i návštěva hřebčína Vlachovice, rančovní disciplíny, hnůj bagy Snoozers a spousta dalšího!
 

Koně a hříbata – Koně a lidé

Nezapomeňte! Od březnového čísla časopis vychází pod novým názvem: KONĚ A LIDÉ. Dárky pro předplatitele (vkládaný plakát a sběratelský arch) zůstávají zachovány, stejně tak se můžete i nadále těšit na pravidelné a oblíbené rubriky.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE