reklama 11A

Hlavně ne „na sílu“ provází červnové vydání časopisu Koně a lidé

ikonka

/PR článek/ Síla je u koní skloňována poměrně často. Vážně ale musíme být nadupaní kulturisté a zvládnout uběhnout maraton? Kdepak! Jaký je tedy základní stavební kámen projektu Jezdec? A jak koně obsednout v klidu a pohodě?
26.06.2020 12:42  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Zdánlivě nesouvisející témata, dalo by se říct. Ale v obou je skloňována ona zmiňovaná síla. Co si představit pod tělesnou zdatností jezdce a jak neobsedat „na sílu“? Správnému držení těla a zlepšování tělesné zdatnosti a rovnováhy se můžete věnovat spolu s Julií Šverčičovou ve zbrusu novém vydání měsíčníku Koně a lidé. Na obsedání se zaměří nová autorka Barbora Gilarová – a bude se mu věnovat opravdu do detailů.
 
K pohodovému vztahu s koněm vám určitě pomůže i rozeznání jeho případných konejšivých signálů. A co je lepšího než dobře nakrmený kůň? Tedy – hlavně ten spokojený, který se bezpečně dostane ke svému krmení a neřeší nebezpečné výstrahy typu ostrých rohů či dokonce přicvaklé karabiny ke krmelci či síti. K pohodě na závodech určitě přispěje, když budete znát osoby na kolbištích a jejich funkce. A také si před závody vše pečlivě zařídíte. I v tom vám pomůžou červnoví Koně a lidé.
 
Že už jsme určitě vyčerpali všechna témata? Ne ne! Co třeba taková svatba v sedle? S postupným rozvolňováním opatření a omezení už i taková svatba opět začíná být aktuální téma. A nejlíp opět v pohodě, co říkáte?
 
Více o časopisu Koně a lidé najdete na adrese www.konealide.cz
 
/PR článek/



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE