reklama 11C

Koně a lidé představí hříběcí dvojčátka i mapu pro cestování s koňmi

ikonka

/PR článek/ V červenci se s časopisem Koně a lidé rozhodně nudit nebudete. Čeká vás dramatické pokračování příběhu špalkového kopyta, další stupně komunikačního žebříčku koní i skvělý seznam, co nezapomenout na westernové závody.
29.06.2020 17:45  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Opravdu velmi dramaticky probíhá další pokračování Příběhu špalkového kopyta v naší rubrice Ze života: Čeho si nešlo nevšimnout, bylo velmi, velmi pozvolné, plíživé zkracování šlachy. Aniž by se kůň v pohybu nějak změnil či vyloženě zhoršil, pod patky na pravé přední jste postupně mohli nasunout časopis, krabičku od sirek, pak už i palec… 
 
Z minulého vydání časopisu Koně a lidé již víme, že existují konejšivé signály u koní. Jaké jsou další stupně komunikačního žebříčku, to vám odhalí rubrika o emocích a vnímání koní.
 
Martina Krutinová vás provede úchvatným příběhem kobylky irského coba Sirnunn Deborah (Debbie), u které se nyní radují z hříběcích dvojčátek. Tuto radost ale předcházela spousta starostí i nešťastných událostí.
 
Bára Kubíčková a Mates vystupují na vlnách internetu jako Babu a Matýsek, jsou známá dvojka českého jezdeckého instagramu. Jejich výškový rozdíl vynahrazuje jejich nekonečná láska a souznění. Společná cesta je spojuje už dlouho, ale teprve před rokem a půl se Babu splnil sen a Matese dostala od kamarádky k narozeninám. A jak to všechno bylo? Přesně to vám prozradí rozhovor v červencovém vydání časopisu Koně a lidé.
 
Chybět samozřejmě nebudou ani westernová témata – krom zmíněného seznamu, co nezapomenout na závody, se v článku Western pro každého aneb není nutné mít „Amíka“ zaměříme na newesternová plemena koní. O své zkušenosti se podělí Nicol Píšová, která vás přesvědčí o tom, že ve westernu dokáží vyniknout i netradiční plemena.
 
 
Ochutnávky a další informace jsou k dispozici na www.koneahribata.cz a na našem Facebooku @casopisKonealide (https://www.facebook.com/casopisKonealide/)



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE