reklama 11B

Riders Masters Cup popáté postaví proti sobě hvězdy Evropy a Ameriky

ikonka

Pátá soutěž týmů složených z nejlepších parkurových jezdců Evropy a Severní a Jižní Ameriky, která se jezdí jako Riders Masters Cup, proběhne začátkem prosince v Paříži při CSI5*. Lepší bilanci z minulosti mají Evropané. Jak to dopadne tentokrát?
27.11.2019 11:40  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Riders Masters Cup je speciální parkurová soutěž, v které proti sobě nastupuje výběr Evropy a a Severní a Jižní Ameriky. Konala se prozatím čtyřikrát a pokaždé slavili vítězství zástupci starého kontinentu. Pátý závod, v němž vždy v duelu soupeří dvě dvojice a bodují pro svůj tým, se odehraje 6. prosince v Paříži při CSI5*. Čekají je parkury do 150 centimetrů.
 
Trenérem amerického družstva je Robert Ridland, na straně Evropy koučuje Švéd Henrik Ankarcrona. Evropa má enormně silnou sestavu i v případě tohoto kola. Nastoupí za ní Kevin Staut z Francie, Henrik von Eckermann ze Švédska, úřadující mistr Evropy Martin Fuchs (SUI), Belgičan Jos Verlooy a irský reprezentant Darragh Kenny. Ameriku budou zastupovat Marlon Modolo Zanotelli a Rodrigo Pessoa z Brazílie, Kanaďan Eric Lamaze a Američani Laura Kraut a Lucas Porter.
 
Více k CSI Paříž, které je zařazené do Longines Masters, najdete ZDE
 
Foto: Longines Masters




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE