reklama 11B

Prodejna Equiservis navštíví závody ve Velké Chuchli i ve Zduchovicích

ikonka

/PR článek/ Sezona se rozjíždí a Equiservis opět vyráží na vybrané závody s autem plným novinek a zajímavostí. Vyzkoušejte nejoblíbenější modely sedel přímo na vašem koni nejen u Equiservis stánku, ale také na opracovišti nebo dokonce v kolbišti.
11.06.2020 05:30  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B
Při druhém červnovém víkendu můžete ve Velké Chuchli i Zduchovicích opět potkat prodejnu společnosti Equiservis.
 

Navštivte EQUISERVIS TEST CENTRUM stánek a domluvte si testovací jízdu.

 

Ve středočeských Zduchovicích se od středy 10. června do neděle 14. června jede druhé kolo Českého skokového poháru, jehož vrcholem je nedělní Velká cena Zduchovic na úrovni 145 centimetrů. Zatímco v pražské Velké Chuchli se ve stejném termínu koná Chuchle Arena Tour 2020. V Chuchli máte jedinečnou příležitost vidět ve čtvrtek a v pátek v akci naše nejlepší parkurové reprezentanty, kteří se kvalifikovali na olympijské hry v Tokiu - Annu Kellnerovou a Aleše Opatrného, a také nejmladší nadějnou posilu olympijského týmu - Sáru Vingrálkovou. Nejzajímavější podívanou nabídne Chuchle v sobotu, tou je Červnová cena Chuchle Arena Praha, rovněž s výškou překážek 145 centimetrů. 
 
V Chuchli potkáte Equiservis stánek ve čtvrtek 11. a v pátek 12. června, ve Zduchovicích pak v sobotu 13. června. Pokud na závodech budete a chcete něco přivézt, stačí si objednat v prodejně Equiservis nejpozději do úterý 9. června a zboží tam na vás počká.
 
Pokud nemáte příležitost přijet se na závody podívat osobně, nezoufejte. Přímý přenos z obou závodů nabízí již tradičně EquiTV - od čtvrtka do soboty budete moci sledovat přenosy z Chuchle, na neděli se pak štáb přesune kousek na jih, do Zduchovic.  Navíc v průběhu sledování přímého přenosu budete moci vyhrát zajímavé ceny z nabídky Equiservis. Takže sledovat EquiTV se určitě vyplatí.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE