reklama 11A

Firma Equiservis zavedla opatření v zájmu omezení šíření koronaviru

ikonka

/PR článek/ Tým společnosti Equiservis upozorňuje na aktuální opatření, která zavádí v zájmu omezení šíření koronaviru, a zároveň žádá všechny zákazníky, aby omezili svůj pobyt v uzavřených veřejných prostorách. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.
14.03.2020 19:23  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
Seznamte se s opatřeními, které zavedla společnost Equiservis z důvodu omezení šíření koronaviru:
 

1. Sleva 15 % pouze na objednávky přes eshop

 

Sleva 15% platí na veškeré zboží objednané přes eshop s výjimkou sedel a zboží ve snížené sazbě DPH. Pro odečtení slevy vepište do políčka Zadat slevový/dárkový poukaz (v 1. kroku objednávky pod seznamem zboží) kod: SLEVA15 a sleva se Vám automaticky uplatní. Sleva 15 % neplatí v kamenných prodejnách. Sleva se neslučuje s věrnostní slevou. Více o akci zde.
 

2. Poštovné za půl při nákupu nad 2000 Kč

 

Z důvodu zamezení šíření infekce koronaviru doporučujeme využít k nákupům eshop, a proto jsme snížili  dopravné na polovinu (při nákupu nad 2000 Kč) jak pro ČR tak SR. Podrobnosti akce zde.
 

3. Prodejny otevřeny

 

Všechny prodejny EQUISERVIS jsou na základě výjimky uvedené v nařízení vlády ze dne 14. 3. 2020 prozatím otevřeny ve standardním režimu, od pondělí do soboty, 9 - 20 hodin. Žádáme všechny zákazníky, kteří se vrátili ze zahraničí či projevují jakékoli příznaky onemocnění, aby nenavštěvovali prodejny a využili pro objednávky eshop (nastalou situaci se snažíme zmírnit poštovným za půl a plošnou slevou 15 % na eshop objednávky s výjimkou sedel a zboží ve snížené sazbě DPH).
 

4. Dočasně pozastaven Osobní odběr

 

Možnost osobního odběru je mimořádně z výše uvedeného důvodu pozastavena. V případě eshop objednávky tedy nelze zvolit způsob dopravy Osobní odběr.
 
Prodejny samozřejmě průběžně dezinfikujeme.
 
Veškerá opatření platí do odvolání není-li uvedeno jinak.
 
Děkujeme za pochopení.
 
Tým EQUISERVIS



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE