reklama 11B

Prodejna Equiservis Letňany slaví narozeniny. Připravila akce a slevy

ikonka

/PR článek/ Před třemi lety v červnu společnost Equiservis vyslyšela přání svých pražských příznivců a otevřela novou pobočku v Praze 9 - Letňanech. A to je důvod k oslavě! Využijte v této prodejně ve dnech od 22. do 28. června narozeninové slevy.
12.06.2020 11:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
Prodejna Equiservis Letňany slaví narozeniny a přichystala si v týdnu od 22. do 28. června 2020 narozeninové slevy a akce. Navíc by touto cestou Equiservis rád poděkoval svým věrným zákazníkům, bez kterých by to nešlo. Spokojení zákazníci jsou totiž pro společnost Equiservis tou největší a nejkrásnější odměnou a hnací silou pro další práci.
 
Těšit se můžete na narozeninové slevy až 80 % a další zajímavé akce. 
 

Na viděnou v Letňanech!

 

Akce platí pouze v kamenné prodejně EQUISERVIS - Praha 9, Letňany. Akce NEPLATÍ v kamenných prodejnách Rudná a Brno ani na eshopu.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE