reklama 11C

Sledujte on-line přenosy EquiTV.cz a získávejte bonusy od Equiservisu

ikonka

Rádi sledujete on-line přenosy internetové televize EquiTV.cz? Tak od teď se budete dívat ještě raději! Když se zadíváte pozorně a ve správnou chvíli, můžete pravidelně získat některý z bonusů či dárků od společnosti Equiservis!
11.06.2020 15:01  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci se společností Equiservis připravuje sérii soutěží o atraktivní dárky či prémiové nabídky! Stačí pozorně sledovat živé vysílání z jezdeckých závodů a ve správnou chvíli odpovědět na soutěžní úkol!
 
Pro on-line přenosy ve dnech 11. až 14. června 2020 z parkurových závodů v pražské Velké Chuchli a ve Zduchovicích máme pro vás následující úkol…
 
Pozorně sledujte stream při hlavní soutěži dne a jakmile zjistíte, která barva převládá na poslední překážce v kurzu parkuru, pošlete nám tuto informaci prostřednictvím e-mailu: equitv@equitv.cz. Ten, kdo odpoví jako pátý v pořadí, obdrží poukázku na repelent Effol Bremsen Blocker 1+1 zdarma. Za 495 Kč tak získáte hned dva tyto produkty namísto jednoho. 
 
Z jedné e-mailové adresy je možné zaslat každý den pouze jednu odpověď. Na další nebude brán zřetel. V první odpovědi nemusíte uvádět žádné kontaktní údaje, o ty budete požádáni až v případě výhry.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE