reklama 11A

Prague Lions jsou po pátečním úvodu GCL v Londýně se sedmi body sedmí

ikonka

Hned čtyři týmy dokázaly v páteční zahajovací část čtrnáctého kola Global Champions League v Londýně překonat bez penalizace. Jeden má čtyři body, jeden pět a jeden sedm – tím sedmým se sedmi body jsou Pražští lvi Bruynseels a Kutscher.
02.08.2019 22:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Za celek Prague Lions nastoupili v pátek 2. srpna do čtrnáctého kola Global Champions League v Londýně Niels Bruynseels s desetiletým valachem Delux van T & L a Marco Kutscher v sedle jedenáctileté klisně Chades of Blue. Ani jedna z těchto dvojic nepobořila žádnou z překážek vysokých až 160 centimetrů, ale Kutschera klisna odmítla napoprvé překonat mohutný oxer s číslem šest, pod nímž byl bazének s vodou (tzv. liverpool). To znamenalo čtyři trestné body za neposlušnost a další tři následovaly za překročení časového limitu. Sedm bodů tak Pražské lvy zařadilo na sedmý řádek průběžné výsledkové listiny.
 
Pět bodů mají šestí Hamburg Giants, čtyři body zapisovali New York Empire a s nulou postupují do sobotního druhého kola soutěže Miami Celtics, St Tropez Pirates, Valkenswaard United a nejrychlejší London Knights. 
 
Dvoukolová soutěž Global Champions League v Londýně vyvrcholí v sobotu od 15.30 hodin. V 18.45 hodin na ni naváže Grand Prix Longines Global Champions Tour jednotlivců. Kompletní informace včetně on-line výsledků a živého vysílání najdete na webu www.gcglobalchampions.com. 
 
Podrobnosti o přípravách galashow světového parkuru Prague PlayOffs, která prestižní parkurovou sérii Global Champions uzavře ve dnech 21. až 24. listopadu v pražské O2 areně, najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 
Foto David Horváth / CET




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE