reklama 11C

Prague Lions skončili v Berlíně šestí. GCL vyhráli Hamburg Giants

ikonka

Parkurový tým Pražských lvů obsadil v třináctém kole prestižní série Global Champions League šesté místo. V sobotní části dvoukolového klání v Berlíně si lehce pohoršili po chybě Marca Kutschera, v průběžném pořadí GCL však stále drží desáté místo.
27.07.2019 20:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Do vrcholu týmové Global Champions League v Berlíně nastupoval celek Prague Lions ze čtvrté pozice, když si v pátek připsal čtyři trestné body za chybu Marka Kutchera s desetiletým hřebcem Charcem. Přestože v sobotu sedlal o rok staršího hřebce Chades Of Blue, nakonec s ním také jednou chyboval. Jeho kolegové Gerco Schröder s valachem Davino Q i Niels Bruynseels s desetiletým Delux van T & L dokončili v pátek, resp. v sobotu bez penalizace, a tak konečné skóre týmu bylo osm trestných bodů. 
 
To by stále mohlo stačit na stupně vítězů, neboť stejný počet bodů měla i další čtyři družstva, ta však měla o něco lepší součet časů za sobotní starty. Od druhého místa, jež obsadili Berlin Eagles, dělily Pražské lvy necelé čtyři vteřiny. Třetí se umístili St Tropez Pirates, čtvrtí London Knights a pátí New York Empire. Z prvenství se radovali Hamburg Giants díky dvěma bezchybným sobotním jízdám. Bart Bles s jedenáctiletým hřebcem Israel v.d.Dennehoeve zapisoval v pátek i v sobotu nulu, Titouan Schumacher na dvanáctiletém koni Atome Z chyboval první soutěžní den. 
 
Vedoucí pozici po třinácti kolech Global Champions League stále drží Miami Celtics, kteří o jeden bod zvýšili náskok na Shanghai Swans. Ti nyní mají 231 bodů, zatímco lídři o čtyři více. Shodně 228 bodů nasbírali doposud London Knights a St Tropez Pirates. Prague Lions jsou se 180 body desátí a jen bod ztrácí na Paris Panthers. 
 
Kompletní výsledky z Berlína najdete na webu www.gcglobalchampions.com. Global Champions pokračuje od 2. do 4. srpna v Londýně. V letošní sezoně se uskuteční před finálovým mítinkem celkem osmnáct kol Global Champions. Sérii uzavře stejně jako v loňském roce pražská galashow světového parkuru Prague PlayOffs, jež se koná v libeňské O2 areně od 21. do 24. listopadu. Informace o předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso / GCL




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE