reklama 11D

Nová tribuna u parkurového kolbiště v Chuchli. Pojme téměř 500 osob

ikonka

Velmi komfortní prostředí čeká od června na příznivce parkurových soutěží v areálu Chuchle Arena Praha. Provozovatelé areálu v těchto dnech dokončují mj. zcela novou mobilní tribunu u závodního kolbiště, která pojme téměř 500 osob.
23.05.2020 15:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B

 
U parkurového kolbiště Chuchle Arena Praha vyrostla nová tribuna pro bezmála 500 osob. Veřejnost ji poprvé mohla zahlédnout prostřednictvím sobotního on-line přenosu internetové televize EquiTV.cz z klusáckých dostihů.
 
O bližší informace jsme proto požádali ředitele areálu Martina Pecku: „Je vyrobena z ocelové konstrukce, má duralové nášlapy a plastové sedáky. Pojme přesně 480 sedících diváků. – Myslím, že jde designově o poměrně vydařenou věc a návštěvníci si tak budou moci velmi komfortně vychutnávat sportovní výkony koní při skokových soutěžích.“
 

PSALI JSME: Chuchle Arena Praha otevře své brány skokanům. Závodit se bude do „T“

To však není zdaleka vše, na co se mohou fanoušci jezdectví a dostihů od letoška těšit. „Nová tribuna je jen jedna z mnoha novinek, které jsme pro nadcházející sezonu připravili. Další podrobnosti bychom rádi prozradili v příštím týdnu,“ uvedl na dotaz redakce Jezdci.cz Martin Pecka, ředitel společnosti TMM provozující Chuchle Arenu Praha.
 
První letošní závody v pražské Velké Chuchli proběhnou ve dnech 10. až 14. června. Jak jsme již zmiňovali, nejvyšší soutěže až do úrovně stupně T* proběhnou mimořádně v sobotu 13. června, a to z důvodu termínové kolize s Českým skokovým pohárem ve Zduchovicích.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE