reklama 11D

Parkurové kolbiště v Chuchli je opět jako nové. Otevře se už od května

ikonka

Přestože se parkurové kolbiště ve Velké Chuchli otevřelo teprve v loňském roce, v těchto dnech kolem něj vrcholí rozsáhlé úpravy a dostavby. Zvětšilo se opracoviště, staví se tribuna, zázemí pro diváky a zcela nová je věž rozhodčích. To ale není vše!
24.04.2020 07:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Revitalizace se dočkalo i zázemí pro účastníky jezdeckých závodů, kde vyrostly nové turnajové stáje a buduje se tam i nová jízdárna. První jezdci a koně budou moci většinu novinek vyzkoušet na vlastní kůži již začátkem května, kdy se parkurová část areálu otevře pro tréninkové účely veřejnosti. 
 
Podrobnosti prozradil v exkluzivním rozhovoru pro EquiTV ředitel společnosti TMM provozující Chuchle Arenu Praha, Martin Pecka.
 

PODÍVEJTE SE NA VIDEO REPORTÁŽ ZDE!

 
Od 4. května budou zahájeny parkurové tréninky na velkém kolbišti se závodními překážkami. Rezervační časy jsou nastaveny vždy od pondělí do pátku v době od 10.00 do 18.00 hodin maximálně pro 4 koně na 1 hodinu. Cena za služby je stanovena 700 Kč za koně a 300 Kč za pronajatý box po dobu tréninku (box není podmínkou). Veškeré další informace poskytuje Barbora Tomanová na e-mailu: barbora.tomanova@velka-chuchle.cz nebo telefonu 776 568 505. U ní je též možné domluvit konkrétní rezervace. Po dobu tréninku platí zákaz manipulace s překážkami, je možné pouze nastavování výšek skoků. 
 
Zástupci Chuchle Areny Praha zároveň odtajnili zamýšlené termíny závodů, které připravují na období červen až srpen 2020. Závody v září či říjnu budou následovat dle dalšího vývoje s uvolňováním omezujících opatření v České republice.
 

Termínová listina:

10. – 14. června: 2020 Chuchle Arena Tour I. (včetně pony)*
2. – 5. července 2020: Chuchle Arena Tour II. (včetně pony)*
23. – 26. července 2020: Chuchle Arena Tour III. (včetně pony)*
6. – 9. srpna 2020: MČR děti a junioři, bude-li platit stávající termín
27. – 30. srpna 2020: Velká cena Prahy – Český skokový pohár
*Finále Chuchle Arena Tour proběhne při říjnové Ceně Eliota.
 
Přesné termíny budou později zveřejněny v JIS ČJF. Aktuálně byl také zprovozněn zbrusu nový servisní parkurový web Chuchle Arena Praha na adrese https://zavody.velka-chuchle.cz/.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE