reklama 11D

Parkurová elita zůstává v Dauhá. Kellnerová s Catch Me na úvod čistě

ikonka

Po skončení úvodního mítinku prestižní parkurové série Global Champions v Dauhá zůstali přední světoví jezdci a koně v areálu Al Shaqab, kde se od 7. března konají další mezinárodní skokové a drezurní závody. Účastní se jich i Anna Kellnerová.
07.03.2019 21:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V rámci CHI Al Shaqab 2019 se konají ve dnech 7. až 10 března nejen parkurové soutěže kategorie CSI5*, ale také drezurní CDI5* a paradrezurní CPEDI3*. Ve čtvrtek byly na programu tři skokové soutěže, z nichž dvě byly určeny právě pro jezdce startující na nejvyšší úrovni. 
 
Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can Old šla zahajovací zahřívací soutěž s výškou překážek do 145 cm a první fázi dokončila čistě. V té druhé se rozhodla dále nepokračovat, podobně jako její týmový kolega z Prague Lions Niels Bruynseels s Delux Van T & L.
 
S Balguerem Kellnerová nastoupila do hlavní soutěže dne na výšce 150 cm. Do cíle s ním dovezla 11 trestných bodů. Skvělá forma se drží Francouze Juliena Epaillarda. Ten navázal na vítězství v Longines GCT Grand Prix Dauhá a s hřebcem Virtuose Champeix předvedl bezchybnou a nejrychlejší jízdu. Svým soupeřům ujel dokonce o více než dvě sekundy.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto David Horváth / CET
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Anna Kellnerová: Jako každý tým chceme do první čtyřky pro PlayOffs





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE