reklama 11C

Živě: Velká jména i pole. Nenechte si ujít dostihy z Velké Chuchle

ikonka

Velká dubnová cena bude zřejmě jedním z nejkvalitnějších dostihů na českém území v moderní éře, lákavé pole má i Gomba handicap. Nedělní dostihy z Chuchle Areny Praha můžete živě sledovat v přenosu internetové televize EquiTV.
24.05.2020 08:30  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Po všech stránkách atraktivní premiéra je připravena na neděli 24. května v Chuchle Areně Praha. První letošní dostihy na hlavním rovinovém závodišti se mohou pochlubit početnými startovními poli i atraktivní konkurencí. 
 
V Gomba handicapu (1200 m) se o unikátní čtvrté vítězství za sebou pokusí Master Of Gold v sedle s Jaromírem Šafářem. Devítiletý matador stáje TVD a.s. však narazí na šampiona sprinterů Mr Righta, vítězku Svatováclavské ceny Sweeticon či na Turf Gala úspěšného Beau Massagota.
 
Druhým vrcholem dne bude Velká dubnová cena (1800 m), kde domácí hvězdy Kronprinze, Boomboom Kisse, Torque Powera, Sašu nebo klasického vítěze Ignaciuse Reillyho vyzve dvojnásobný slovenský Kůň roku Zoriana. Slovenští koně se zúčastní i rámcového programu.
 
Ve čtyřech z osmi dostihů dne bude maximální počet 16 startujících, úvodní bod programu bude odstartován ve 14:15. Stejně jako na zahajovací mítink sezony v Mostě nemá ani do Chuchle Areny Praha přístup divácká veřejnost a majitelé.
 
Průběh celého odpoledne však bude živě vysílat internetová televize EquiTV. Její přímý přenos začíná ve 13:45.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.

 

Ilustrační foto: Václav Volf, fotovolf.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE