reklama 11C

Nedělní odpolední program Signal Iduna Cupu v Dortmundu byl zrušen

ikonka

Nedělní program Signal Iduna Cupu v Dortmundu byl předčasně ukončen. Stalo se tak na základě rozhodnutí města během pozdního večera v sobotu 14. března. Všichni účastníci akce prokázali během předchozích dní příkladnou sebekázeň a respekt k okolí.
15.03.2020 18:09  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V neděli 15. března byl předčasně ukončen program mezinárodního jezdeckého mítinku Signal Iduna Cup v Dortmundu na základě rozhodnutí města. Stejně jako u dalších zrušených mítinků se jedná o opatření týkající se omezení šíření koronaviru. Poslední soutěží byla drezurní úloha určená mladým jezdcům ukončená před půl jedenáctou dopoledne.
 
Nejvyšší skokovou soutěží byla sobotní stopadesátka, kde nejlepšího výkonu dosáhla belgická dvojice Thomas Gilles a devítiletá klisna La Luna Hidalgo J & Ampf. Pouhé dvě desetiny sekundy na ně ztrácel domácí reprezentant Felix Haßmann a devítiletý Carreras, třetí dojel Jan Wernke s Nashvillem HR.
 
Německu připadlo vítězství drezurní volné sestavy Grand Prix. S výsledkem 75,813 procent vyhrála Fabienne Müller-Lütkemeier s třináctiletým valachem Fabregaz. O čtyři desetiny procenta méně obdržela druhá Isabell Werth v sedle dvanáctiletého hřebce Den Haag. Třetí příčku obsadila Ulrike Prunthaller a Bartlgut's Quebec.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE