reklama 11A

FEI vyzývá ke zrušení veškerých jezdeckých mítinků po dobu čtyř týdnů

ikonka

Situace kolem šíření koronaviru se zhoršila a má celosvětový vliv na veškeré sportovní dění. V pátek 13. března vydala Mezinárodní jezdecká federace prohlášení, kde důrazně doporučuje, aby organizátoři zrušili veškeré akce v příštích čtyřech týdnech.
14.03.2020 16:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Mezinárodní jezdecká federace přistoupila z důvodu zhoršení situace kolem šíření koronaviru v těchto dnech ke zrušení akcí, které sama pořádá, a zároveň v pátek 13. prosince vyzvala všechny pořadatele jezdeckých mítinků, aby ji následovali, a to po dobu čtyř týdnů.
 
Všichni jsou si vědomi obrovského úsilí a investic do příprav všech plánovaných akcí, nicméně je nezbytné co nejdříve provést důsledná opatření tak, aby bylo možné se vrátit zase co nejdříve k normálnímu životu a sportu. V tuto chvíli bohužel nikdo neví, jak dloho bude tato situace přetrvávat.
 
Mezinárodní jezdecká federace situaci bedlivě sleduje a na základě toho vyhodnocuje další kroky. Byly zrušeny poplatky pro organizátory akcí, které se kvůli koronaviru neuskuteční, je posuzován rovněž dopad na získávání olympijských a paralympijských kvalifikačních limitů, stejně tak i pro mistrovství v rámci FEI.
 
Ilustrační foto FEI / Liz Gregg
 
Zdroj TZ FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE