reklama 11D

Memoriál Jany Holé vyhrála Morávková. Její parkury mi vždy sedly, říká

ikonka

První ročník Memoriálu Jany Holé v Chuchle Areně Praha vyhrála Alžběta Morávková s Catarem. Obě části soutěže s výškou překážek 145 centimetrech dokončila bez trestných bodů, stejně jako druhý Jaroslav Jindra s Cornet´s Ninjou.
18.09.2022 16:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Třetí zářijový víkend se v Chuchle Areně Praha uskutečnil první ročník Memoriálu Jany Holé. V nedělní vrcholné soutěži s překážkami do 145 centimetrů zvítězila Alžběta Morávková, která s Catarem ani jednou nechybovala. 
 
„Vzpomínám na velmi příjemné parkury od Jany Holé, které mi vždy sedly. Jsem ráda, že dnes to sedlo i mému koni a vyhráli jsme,“ krátce zavzpomínala Alžběta Morávková na Janu Holou, jež byla známou jezdkyní, trenérkou, ale především v posledních letech stavitelkou parkurů. Ty nejednou připravovala právě v pražské Velké Chuchli. Bohužel však 24. února 2021 ve věku 53 let podlehla těžké nemoci.
 

Psali jsme: Vzpomínka na Janu Holou. Měla cit pro linii parkuru, koně i jezdce

 
Pro druhé místo v jejím memoriálu si dojel taktéž s čistým bodovým kontem Jaroslav Jindra s Cornet’s Ninjou. Ten zaznamenal o necelé dvě vteřiny horší čas než Morávková. Jedním trestným bodem byl ve finále penalizován Ondřej Pospíšil v sedle koně Armani Code a skončil na třetím místě. 
 
Čtvrtou pozici obsadil se čtyřmi trestnými body po jedné chybě ve finále Filip Doležal, jehož čas by stačil na vítězství. Čtyři trestné body inkasovala také pátá nejlepší jezdkyně Michala Hanuščinová, jež startovala s valachem Perse NovaEqui. 
 
Foto: Josef Malinovský
 
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE