reklama 11B

Časopis Koně a hříbata se proměnil na Koně a lidé. Vyšlo číslo 3/2020

ikonka

/PR článek/ Je to tak – váš oblíbený časopis se pyšní novým názvem, který více vypovídá o jeho obsahu. Nemusíte se tedy bát, že byste přišli o své oblíbené rubriky či aktuálně běžící seriály. Budou tu nadále – ale ještě lepší!
03.03.2020 11:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Hned v březnovém čísle nového časopisu Koně a lidé se dočkáte představení aktérů na fotografiích u větších článků, a to pod kolonkou Koně a lidé na snímcích. Krásně to ladí s novým názvem časopisu a celý článek pozvedává zase o úroveň výš. Pravidelní čtenáři zcela jistě mnohé z nich poznají i z předchozích vydání časopisu.
 
A co dalšího stojí za zmínku z březnového vydání časopisu Koně a lidé – Koně a hříbata? Čekají vás hned dva příběhy úžasných koní, jeden v rámci pravidelné rubriky „Starám se o“, kde půjde o rozhovor s Kateřinou Pavlišákovou, ve druhém vám svého úžasného koníka představí přímo majitelka, Maja Kupčáková.
 
Vodění koně je tanec, I (westernový) kůň může být fešák, Problémy rousatých koní, Jak udržovat intenzivně využívané pastviny, emoční prožívání u koní, vybíráme ty pravé chapsy a rukavice právě pro nás… Březnové číslo je opravdu nabité informacemi, zajímavostmi a neuvěřitelnými příběhy koní, nad kterými mnozí již „zlomili hůl“. 
 

Koně a lidé

Nezapomeňte! Od tohoto čísla časopis vychází pod novým názvem: KONĚ A LIDÉ. Dárky pro předplatitele (vkládaný plakát a sběratelský arch) zůstávají zachovány, stejně tak se můžete i nadále těšit na pravidelné a oblíbené rubriky.
 
Další informace najdete na webu www.konealide.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE