reklama 11A

Zvláštní rok 2020. V mnohém však byl pro Jezdci.cz a EquiTV.cz úspěšný

ikonka

Tak tu máme konec roku 2020. Více než kdykoliv předtím si asi většina z nás přeje, aby ten následující rok byl lepší. Když se však sami ohlížíme za uplynulými 12 měsíci, tak pro Jezdci.cz a EquiTV.cz to bylo úspěšné období, i když také velmi divoké.
31.12.2020 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Hlavní část sportovní a dostihové sezony 2020 byla hned dvakrát výrazně poznamenaná koronavirem Covid-19, resp. vládními omezeními v souvislosti aktuální nákazovou situací. Nejprve na jejím začátku a pak ještě v samém závěru. Mezidobí těchto dvou nucených přestávek bylo opravdu velmi náročné a divoké, ale zvládli jsme to!
 
Jezdci.cz se mohou pochlubit za rok 2020 nejvyšší sledovaností v historii, kdy na konci prosince počítadlo Google Analitics ukazuje bezmála 2 miliony návštěv a 3,5 milionu prohlédnutých stránek během necelých 365 dní. Těchto čísel jsme dosáhli především díky kvalitní práci celého redakčního týmu, který bez ohledu na situaci ve společnosti neúnavně pracoval na přípravě pestrého a zajímavého obsahu. Když se zrovna nic nedělo na kolbištích a závodištích, na dálku jsme ze své redakce i domovů připravovali řadu rozhovorů, podcastů, ale i on-line exkurzí. S jezdci a žokeji jsme vzpomínali na jejich jezdecké začátky, povídali si o jejich úspěšných koních a nahlédli jsme i do jejich domovských stájí.
 
Ve chvíli, kdy sportovní a dostihové dění opět ožilo, tak jsme byli připraveni vám živě přenášet maximum závodů a soutěžních klání, u nichž jste mnohdy nemohli být kvůli vládním opatřením osobně. Na EquiTV.cz jste tak ve čtyřech měsících mohli vidět více přenosů než v minulosti za půl roku. Navíc jsme hned od ledna začali připravovat nový zpravodajský formát Equinews, který nahradil dřívější Jezdecký magazín. I tento upravený model si našel nové diváky, a to nejen přímo na našich stránkách, ale i prostřednictvím spřízněných televizních kanálů.
 
Dnes je ovšem důležité nejen umět připravit poutavou nabídku článků, reportáží a videí. Klíčové je také tento obsah zprostředkovat co nejširšímu publiku. A jelikož je nabídka obecně velmi bohatá, je o to náročnější upoutat pozornost. Stejně jako ostatní média, ani my se již nemůžeme spoléhat jen na vlastní titulní stránku, a tak se k vám dostáváme hojně prostřednictvím sociálních sítí, ale také různých multimediálních webů a aplikací. Jsme rádi, že koně, jezdectví a dostihy můžeme prezentovat i před širokou veřejností. 
 
Přát si po tak úspěšném roce co do počtu návštěvníků našich stránek, aby sledovanost nadále rostla, je sice přání neskromné, ale určitě není nesplnitelné. V první řadě si však přejeme, abychom se již konečně všichni vymanili z mnoha zákazů a omezení a mohli jsme opět zcela svobodně dělat to, co nás baví. Doufejme také, že nám zůstanou věrni i všichni naši komerční partneři, díky nimž vám můžeme naprostou většinu obsahu přinášet zdarma. A přání, aby se nás všech (i našich koní) drželo pevné zdraví, je naprostou samozřejmostí. Tak ať je rok 2021 úspěšný po všech stránkách! Děkujeme, že jste s námi!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE