reklama 11C

Jezdci.cz jsou s vámi už 11 let! Za poslední rok máme milion uživatelů

ikonka

V neděli 10. října v 10 hodin a 10 minut uplyne přesně 11 let od spuštění webu Jezdci.cz. Za posledních 365 dnů našimi stránkami prošlo přes milion uživatelů. Letos slavíme především prací a přípravou nového projektu, který vám již brzy představíme.
10.10.2021 00:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Přesně před rokem jsme slavili kulaté výročí. Letos na oslavy příliš času nezbývá, neboť připravujeme v rámci mediální skupiny EQUINET zcela nový projekt, který jak doufáme osloví nejen velkou část našich současných návštěvníků, ale přiláká k nám i zcela nové uživatele. 
 
Ostatně právě za poslední rok jsme měli tu čest přivítat stovky tisíc návštěvníků, kteří na webu Jezdci.cz ještě nikdy nebyli. Od 10. 10. 2020 do této chvíle k nám totiž přišlo přes milion uživatelů. Ti vytvořili více jak 2,5 milionu návštěv (tedy v průměru 6.850 denně) a prohlédli zhruba 4,2 milionu stránek. 
 
To je číslo, o němž jsme před pár lety ani nesnili a připadalo by nám, že je nedosažitelné už jen z hlediska poměrně úzkého zaměření tohoto zpravodajského portálu. Koně a jezdectví jsou však v České republice čím dál tím populárnější a pevně věříme, že tomu naší činností výrazně přispíváme. 
 
Přes tato více jak uspokojivá čísla rozhodně nehodláme spát na vavřínech, a naopak budujeme další možnosti, jak obsah zpestřit a více zpřístupnit široké veřejnosti. Už velmi brzy vám prozradíme víc, těšte se!
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE