reklama 11A

Jan Kratochvíl: Začátky jsou vždycky těžké, ale já se odmítl vzdát

ikonka

Velká pardubická, Gran Premio Merano, ale třeba i Prvomájová steeplechase. Když žokej Jan Kratochvíl začínal, o podobných metách mohl jen snít. V Podcastu EquiTV popisuje své začátky, vztah s Josefem Váňou i spojení s osudovým koněm No Time To Lose.
04.08.2020 06:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
PODCAST
| FANCLUB
reklama 12D

 

PODCAST S JANEM KRATOCHVÍLEM SI PUSŤTE NA TOMTO ODKAZU!

 

Podcasty EquiTV můžete poslouchat zdarma on-line na webu, nebo si je můžete stahovat přímo do svého počítače, tabletu či mobilu s aktivovaným premium programem, který stojí pouhých 365 korun na rok. Poslechnout si je tak můžete kdykoliv a kdekoliv, i když zrovna nejste v dosahu internetového připojení.

Všechny již publikované podcasty najdete pod snadno zapamatovatelnými internetovými adresami: www.jezdeckeradio.cz nebo www.equiradio.cz.

Foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE