reklama 11C

Tech Jury doběhl druhý ve Vittelu, i když se srazil se soupeřem

ikonka

Trojnásobný vítěz na překážkách Tech Jury se ve středu poměřil se soupeři ve francouzském Vittelu a v sedle s Janem Faltejskem získal navzdory kolizi v rozhodující fázi dostihu druhé místo.
29.07.2020 12:55  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Dobrý výkon podal na středečním mítinku ve francouzském Vittelu hnědák Tech Jury. Čtyřletý valach stáje Dr. Charvát doběhl pod Janem Faltejskem druhý v Prix du Club Mediterranee (3800 m, 16 000 eur).
 
Svěřenec Pavla Tůmy se v rychlém úvodu držel na pátém místě a Faltejskovi se podařilo najít optimální pozici za předními koňmi. Tech Jury si skokansky poradil s celým kursem, ale na předposlední překážce musel přestát kritický moment, kde vedle něj cválající kůň ztratil jezdce a dostal se s českým zástupcem do kontaktu.
 
Tech Jury však navzdory nepříjemné srážce zůstal nadále ve hře o přední příčky a dokázal zachytit nástup nejlepších. Deset délek za vítěznou Bombillou porazil v souboji o druhé místo útočícího Homera.
 
Odchovanec německého hřebčína Wittekindshof vstoupil do letošní sezony začátkem července jistým vítězstvím ve čtyřkovém krosu v Pardubicích. Celkem dosud zvítězil ve třech ze svých šesti startů na překážkách.
 
 
Foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE