reklama 11A

Herning bude hostit mistrovství světa 2022 ve čtyřech disciplínách

ikonka

Mistrovství světa 2022 ve skocích, v drezuře, v paradrezuře a voltiži bude hostit od 6. do 14. srpna dánský Herning. Mezinárodní jezdecká federace před pár dny spustila internetové stránky, kde již nyní probíhá první vlna předprodeje vstupenek.
18.11.2020 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Mistrovství světa v dánském Herningu 2022 bude menší náhradou za Světové jezdecké hry, pro které se nepodařilo najít vhodného pořadatele. Před několika málo dny spustila Mezinárodní jezdecká federace speciální internetové stránky věnované této události. Dostanete se na ně prostřednictvím adresy www.herning2022.com, která je však namířena na subdoménu FEI s adresou herning2022.fei.org. 
 
Oficiální název akce je ECCO FEI World Championships Herning 2022, jenž odkazuje na titulárního partnera – společnost ECCO. Představeni však byli také další hlavní obchodní partneři, jimiž se stanou Blue Hors, Stutteri Ask a Longines.
 
Světový jezdecký šampionát FEI v Herningu 2022 bude největší akcí spojenou s koňmi, která se kdy v Dánsku uskutečnila a největší sportovní událostí na dánské půdě v roce 2022. Dějištěm se stanou výstaviště MCH Herning, MCH Arena a Jyske Bank Boxen. Přípravy této monstrózní akce jsou již v plném proudu a organizátoři už také představili oficiální logo akce. Pořadatelství Herningu bylo přiděleno na výročním zasedání FEI v listopadu 2019. 
 
Omezený prodej vstupenek pro první třídu a tzv. Business Class byl zahájen již v neděli 15. listopadu. Oficiální prodej vstupenek pro všechny ostatní kategorie bude spuštěn na jaře 2021.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE