reklama 11A

7066 Kč pro Anastasju Vištalovou díky Happy Days

ikonka

Symbolickou tečku za českou účastí na Světových jezdeckých hrách 2018 v Tryonu udělala ve čtvrtek 25. října beseda s našimi reprezentanty v Národním hřebčíně Kladruby. Po jejím skončení byl Anastasje Vištalové předán výtěžek z akce Happy Days…
26.10.2018 23:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Při tzv. Happy Days v rámci oslav prvního výročí inzertního webu www.jezdeckainzerce.cz jeho uživatelé měli možnost zakoupit si některý z nabízených produktů za dobrovolnou částku. Kdo nabídl nejvíce, ten produkt získal. 
 
Celkem se touto cestou vybralo 7.066 Kč. Finanční obnos byl Anastasje Vištalové předán (zaokrouhlený na celé stovky nahoru) po skončení zmíněné besedy s českými účastníky Světových jezdeckých her. Sloužit má jako symbolický příspěvek na náklady spojené s reprezentací České republiky na tomto absolutním vrcholu letošní jezdecké sezony. 
 
Všem, kteří si produkty v rámci Happy Days s Jezdeckou inzercí CZ zakoupili, Anastasja Vištalová ještě pošle svoji fotografii z Tryonu s vlastnoručním podpisem – jako poděkování za podporu.
 
„Děkujeme všem, kdo se do Happy Days s Jezdeckou inzercí CZ zapojili. Jsme moc rádi, že akce měla úspěch. To je ostatně zásluha i našich partnerů, kteří nám věnovali své produkty. Jsou jimi Animal Central se značkou Farnam, obchodní dům Dance and Jump a Canvit – distributor krmiv pro koně značky Pavo a Nutri Horse,“ uvedl Josef Malinovský – jednatel společnosti Equinet s.r.o., do jejíž mediální skupiny patří i Jezdecká inzerce CZ.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE