reklama 11B

Vybavení z WEG v Tryonu dorazilo zpět do Kladrub

ikonka

Zatímco jezdci i koně jsou už dávno zpět ze Světových jezdeckých her v Tryonu, vybavení, které putovalo lodí, dorazilo do Evropy teprve před několika málo dny. DB Schenker v pořádku dopravil vozatajské vybavení čtyřspřeží Národního hřebčína Kladruby…
02.11.2018 16:21  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Česká reprezentace vyrazila na Světové jezdecké hry do zámoří letos poprvé. „Koňská olympiáda“ se konala na závodišti Tryon International Equestrian Center v americkém Mill Springs v Severní Karolíně, který od domovského hřebčína v Kladrubech nad Labem dělí asi 7.000 km a oceán. 
 
O přepravu vybavení české reprezentace tam i zpět se postarala logistická společnost DB Schenker. Vybavení se na třítýdenní cestu vydalo již v první půlce srpna. „Po nakládce přímo v areálu hřebčína v Kladrubech zamířil kontejner na kamionu do překladiště v Uhříněvsi, kde se přeložil na vlak, tím se přemístil do německého přístavu Bremerhaven. Velkou kontejnerovou lodí poté urazil největší část své cesty do americkém přístavu Charleston v Jižní Karolíně. Poslední míli do dějiště Světových her pak jel opět kamionem. Po skončení her ho čekala stejná trasa jen v opačném sledu. Dnes už je vybavení opět v Kladrubech nad Labem,“ popsal detaily cesty Martin Bacílek z DB Schenker. 
 
Světové jezdecké hry se konaly od 10. do 24. září. Českou republiku v disciplíně spřežení reprezentoval Jiří Nesvačil ml. z Národního hřebčína Kladruby nad Labem. Zúčastnil se celkem 4 závodů a celkově si odvezl 18. místo.
 
Zdroj: Tisková informace DB Schenker
 
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE