reklama 11C

GCL 2021 v Dauhá: Mám štěstí, že jsem v tak silném týmu, říká Ehning

ikonka

Vítězství v prvním kole Global Champions League 2021 vybojoval tým Valkenwaard United, který reprezentovali Peder Fredricson s třináctiletým hřebcem Hanssonem WL a Marcus Ehning v sedle desetiletého Stargolda. Podívejte se na fotogalerii.
07.03.2021 09:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
„Je vždy skvělé závodit v Dauhá. Myslím, že mohu mluvit za všechny, když řeknu, že je to speciální událost. Peder mi hodně usnadnil život tím, jak fantasticky skákal. Vím, že můj kůň je rychlý, ale potřebuje také trochu štěstí. Mám opravdu štěstí, že jsem v tak silném týmu. Máme šest opravdu velmi silných jezdců,“ konstatoval Marcus Ehning. 
 
Peder Fredricson po svém výkonu byl také nadšený: „Je opravdu úžasné znovu skákat na vrcholné úrovni. Je fantastické jezdit s Marcusem a opravdu se těším na zbytek sezony.“
 
Druhé místo vybojovali reprezentanti Shanghai Swans. V obou kolech se v jejich dresu představil Max Kühner s desetiletým valachem Elektric Blue P, v prvním ho doplnil Christian Ahlmann na desetiletém hřebci Solid Gold Z, v druhém pak sedlal jedenáctiletého hřebce Dominatora 2000 Z.
 
Prague Lions vybojovali sedmou příčku díky výborným výkonům Anny Kellnerové s Catch Me If You Can OLD, Nielse Bruynseelse s Delux van T & L a Jura Vrielinga na Fiumicino van de Kalevallei. Jedinou penalizaci zaznamenal ve čtvrtečním prvním kole soutěže Niels Bruynseels s Frenchy VDS.
 
Foto Sterano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE