reklama 11C

Prague Lions v Dauhá nakonec sedmí. Kellnerová i Bruynseels bezchybní

ikonka

Skvělé výkony předvedli členové týmu Prague Lions v sobotu 6. března při druhé části úvodního kola Global Champions League 2021 v Dauhá. Anna Kellnerová s Catch Me If You Can OLD i její belgický kolega Niels Bruynseels s Delux van T & L nechybovali.
06.03.2021 16:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
Oproti čtvrtečnímu kolu Global Champions League v katarském Dauhá se složení celku Prague Lions změnilo. Bezchybného Jura Vrielinga s desetiletým valachem Fiumicino van de Kalevallei nahradila Anna Kellnerová s třináctiletou klisnou Catch Me If You Can OLD, která také zahajovací den dokončila parkur bez jediného zaváhání. 
 
Kellnerová i v sobotu s Catch Me skákala výborně a měla také velmi rychlý čas 75,97 sekundy. Velmi podobně na ni navázal Niels Bruynseels v sedle dvanáctiletého valacha Delux van T & L. Také on dovezl do cíle nulu na bodovém kontě, a to v čase 75,11 sekundy. 
 
Prague Lions tak nasbírali pouze 8 trestných bodů za čtvrteční dvě chyby Bruynseelse na jedenáctileté klisně Frenchy VDS. V kombinaci se součtem sobotních časů 151,08 skončili sedmí. Pouze šest setin vteřiny je dělilo od šesté pozice, na níž se umístili Doha Falcons. Osm trestných bodů měli i pátí Monaco Aces a čtvrtí New York Empire. 
 
Pět bodů stačilo k třetí příčce Berlin Eagles. O prvenství bojovali do poslední chvíle Valkenswaard United a Shanghai Swans. Obě družstva udržela po obou soutěžních dnech čistý štít a rozhodl tak jen součet časů, a to ve prospěch Valkenswaard United. Ti měli čas 143,62, zatímco Šanghajské labutě nasčítaly 145,22 sekundy. 
 

Kompletní výsledky najdete TADY

 

Foto Stefano Grasso / GCL
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE