reklama 11D

Francouzský úspěch při Rolex Masters of Chantilly. Vyhrál Delmotte

ikonka

Takovou atmosféru, kterou nabídli návštěvníci Grand Prix Rolex Masters of Chantilly, Nicolas Delmotte na olympijských hrách v Tokiu asi nezažije. Francouzský reprezentant v sedle valacha Urvoso du Roch předstihl i světovou dvojku Martina Fuchse.
11.07.2021 22:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Grand Prix Rolex Masters of Chantilly jen podtrhla obrovský úspěch celého mítinku. Pořadatelé neskrývali nadšení především z atmosféry, kterou vytvořili nejen jezdci, ale i diváci a vystavovatelé. 
 
„V sezoně se účastníme hodně závodů kategorie CSI5*, ale tento mítink je opravdu něco mimořádného,“ uvedl evropský šampion a současná světová dvojka Martin Fuchs. Ve Velké ceně skončil tento Švýcar s valachem Leone Jei na druhé příčce za domácím reprezentantem Nicolasem Delmotte, jenž sedlal valacha Urvoso du Roch. Fuchce předstihl v rozeskakování o 36 setin sekundy. 
 
„Jelikož odjíždíme za několik dní do Tokia, nechtěl jsem příliš riskovat, ale stále jsem chtěl vyhrát. Někteří byli rychlejší, ale všichni měli jednu chybu. Moje volba byla nakonec ta správná a jsem na svého koně velmi hrdý,“ uvedl spokojeně Delmotte. 
 
Nejrychlejší ze všech byla v rozeskakování francouzská jezdkyně Penelope Leprevost, jež tak skončila s hřebcem Vancouver de Lanlore za krajankou Marií Delmonte v sedle klisny Vega de La Roche. Rychlejší než vítěz byli ještě dva Irové – Bertram Allen s Harley Vd Bisschop a Denis Lynch s Gc Chopin´s Bushi. Také oni však v rozeskakování chybovali a spokojit se museli s pátou, resp. šestou pozicí. 
 
Foto: Rolex Masters of Chantilly
Zdroj: tisková zpráva Rolex Masters of Chantilly
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE