reklama 11C

Fantastické vítězství Mariany Michlíčkové v GP ve Valkenswaardu

ikonka

Mariana Michlíčková zajela s Leeve Jungem nejrychlejší rozeskakování juniorské Grand Prix při Longines Global Future Champions a stala se vítězkou. Dvě vítězství přidala Sára Vingrálková, Linda Portychová skončila pátá v Grand Prix pro mladé jezdce.
08.08.2021 19:36  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Při prestižních parkurových závodech v nizozemském Valkenswaardu předváděly všechny české reprezentantky velmi kvalitní výkony. Vítězství Mariany Michlíčkové v juniorské Grand Prix doplnila Sára Vingrálková výhrou hned dvou soutěží, a sice 135/140 centimetrů vysokých s Damoclesem From Second Life Z a na stejné obtížnosti také s koněm Joyride. 
 
S pouhým jedním trestným bodem dorazila do cíle Grand Prix pro mladé jezdce (145/150 centimetrů) Linda Portychová s Copin’s Boyem, což stačilo na výbornou pátou příčku. V tomto klání připsala dvě chyby Tereza Svobodová s Kleiner Lordem a skončila jedenáctá. Lepší výkon předvedla Tereza Svobodová s Britanií, když startovala v Grand Prix U25. Připsání pouhých čtyř trestných bodů na parkuru do 150 centimetrů však znamenalo místo dvanácté. 
 
Česká republika měla ve Valkenswaardu zastoupení i v Grand Prix dětí a poníků, o což se postaraly sestry Anna Marie a Kristýna Vítkovy. Kristýna Vítek nechybovala s Kamirezem van Orchid’s a v Grand Prix pony (125/130 centimetrů) skončila čtvrtá. Anna Marie zaznamenala jednu chybu v rozeskakování mezi dětmi (125 centiemtrů) a obsadila pozici sedmou s klisnou Mama Mia Picobello Z. 
 
Za zmínku stojí také druhé místo, které vybojovala Kateřina Tomanová s klisnou Divine Des Vergers Z v soutěži s výškou překážek 135/140 centimetrů a místo páté, jež si připsala Natálie Soukupová s hřebcem Flachau, obě dvojice byly rovněž bezchybné. 
 
Tento velice vydařený reprezentační výjezd českých nadějných jezdkyň doplnily velmi kvalitní jízdy Valentýny Kukové a Kateřiny Bubákové.
 

Kompletní výsledky z celého mítinku naleznete ZDE

 
Foto: Marian Michlíček, Natálie Soukupová, Top International Arena



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE