reklama 11C

Eva Vavříková zářila v těžké konkurenci v Ornagu. Dojela druhá v CDIY

ikonka

Česká drezurní reprezentantka Eva Vavříková se účastní ve dnech 7. až 9. května mezinárodních závodů CDI v italském Ornagu. V páteční úloze pro mladé jezdce zazářila, když obsadila v silné konkurenci druhé místo s klisnou Belle Ennie.
07.05.2021 20:44  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Eva Vavříková nastoupila v pátek 7. května do týmové úlohy FEI pro mladé jezdce v rámci mezinárodního mítinku CDI Ornago. V silné konkurenci dvaadvaceti dvojic předvedla v sedle Belle Ennie výkon, který ocenili rozhodčí známkou vyšší než 70,500 %. To stačilo na výbornou druhou příčku. S dalším svěřencem Siracusou dokončila soutěž na osmém místě s výsledkem 67,549 %. Vítězkou se stala Švýcarka Milena Sophia Sulzer, která zajela úlohu za 71,422 %.
 
Program závodů pokračuje v sobotu 8. května. Evu Vavříkovou čeká individuální úloha pro mladé jezdce. 
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Jana Vavříková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE