reklama 11D

Devos: Stálé výsledky podávám díky silným koním, v Praze zabojuji

ikonka

Libor Bouček si tentokrát k rozhovoru pozval belgického jezdce Pietra Devose. Ten se po celou sezonu Global Champions 2019 pral o vedení s konečným vítězem Benem Maherem. I tak byla jeho sezona fantastická. Více už prozradil fanouškům sám.
25.10.2019 12:39  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C


V posledním letošním kole soutěže jednotlivců Longines Global Champions Tour v New Yorku se rozhodovalo o konečném vítězi bodování. Jako lídr šel do soutěže Pieter Devos, ale nakonec to byl Brit Ben Maher, který byl tím šťastnějším. Přesto je sezona 2019 v tomto seriálu pro Belgičana Devose nejúspěšnější.

„Hodně lidí se mě ptá, co jsem pro letošek změnil. Řekl bych, že se mi daří dosahovat stálých výsledků díky mým silným koním. Jsem s nimi vážně spokojen, pracuji s nimi už roky,“ prozrazuje recept na úspěch Pieter Devos. 

Ten se kromě týmové soutěže GC Super Cupu představí i jako jeden z osmnácti účastníků GC Super Grand Prix. „Podle mě jsou obě tyto soutěže skvělé a na obě se těším. Ale Super Grand Prix pojedu poprvé, takže to bude nová zkušenost. Myslím, že nás čeká skvělá soutěž,“ říká Devos.

Podrobnosti o přípravách této největší parkurové události a informace o předprodeji vstupenek jsou na adrese www.pragueplayoffs.com. Další informace o Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.

 

 





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE