reklama 11A

Devadesátka EquiTV: Grand Prix Cannes vítězná pro Nielse Bruynseelse

ikonka

V GC Super Grand Prix v Praze se na podzim představí také zástupce Prague Lions. Niels Bruynseels si postup zajistil výhrou v Cannes. Připomeňte si to v Devadesátce EquiTV, stejně jako nejlepší výkony v týmové soutěži Global Champions League.
12.06.2019 12:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU Z CANNES SI MŮŽETE PUSTIT TADY

Jihofrancouzské Cannes bylo během druhého červnového víkendu dějištěm sedmého kola parkurové série Global Champions. Oba vrcholy, jak druhé kolo týmové Global Champions League, tak Grand Prix, byly na programu v sobotu 8. června.

Členům družstva Prague Lions se dařilo a dokončili na čtvrtém místě. Obrovský podíl na tom měl Belgičan Niels Bruynseels, jenž s klisnou Ganciou de Muze v dvoukolové soutěži nechyboval ani jednou. Jeho krajan Wilm Vermeir, který pro sobotní kolo vystřídal jednou chybujícího Gerca Schrödera, dovezl v sedle valacha Iq van het Steentje devět trestných bodů. Celkem tak Pražští lvi nasbírali třináct trestných bodů. Vítězství v Cannes vybojovali zástupci Madrid in Motion. Otec a syn van der Vleutenovi v celé soutěži ani jednou nezaváhali. V čele žebříčku Global Champions League jsou nadále Shanghai Swans, druzí jsou členové Miami Celtics a třetí místo drží St. Tropez Pirates. Prague Lions jsou jedenáctí.

Sobota nabídla také hlavní soutěž pro jednotlivce Velkou cenu Cannes. Bezmála třetina startujících na překážkách s maximální výškou do 160 centimetrů nechybovala, a tak se ke slovu dostalo rozeskakování. Vítězem se stal člen týmu Prague Lions Niels Brunyseels, který tak v Grand Prix uzavřel veleúspěšnou účast v sedmé části série. S klisnou Ganciou de Muze nadělil v bezchybné jízdě nejbližšímu soupeři téměř celou sekundu. Niels Bruynseels tak vedle maximálního počtu bodů do tabulky túry získal i vstupenku do Super Grand Prix, která se odehraje v listopadu při Global Champions PlayOffs v Praze.

Foto: GCT / Stefano Grasso





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE