reklama 11D

Niels Bruynseels získal v Cannes jízdenku do Super Grand Prix v Praze

ikonka

Nejprve Niels Bruynseels v Cannes pomohl týmu Prague Lions ke čtvrtému místu v Global Champions League a pak vybojoval své první vítězství v Grand Prix Longines Global Champions Tour, čímž zároveň získal možnost zúčastnit se Super Grand Prix v Praze.
09.06.2019 00:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12D

 
Grand Prix LGCT ve francouzském Cannes měla velmi napínavý průběh. Hned deset dvojic překonalo základní parkur bez penalizace a postoupilo tak do rozeskakování. 
 
Nechybělo mnoho a mohl se v krátké době podruhé z nejvyšší příčky radovat Němec Daniel Deusser. S dvanáctiletým valachem Calisto Blue i napodruhé překonal všechny překážky bez shození a čas 35,97 sekundy byl v daný okamžik nejrychlejší. Zbývaly už jen dvě dvojice. 
 
Belgičan Niels Bruynseels, který v týmové Global Champions League reprezentuje celek Prague Lions, nasadil na třináctileté klisně Gancia de Muze hned od začátku strhující tempo a dosavadního lídra soutěže i žebříčku LGCT dokázal předjet o více jak sekundu a čtvrt. Na startu zbýval už jen Scott Brash s desetiletým valachem Hello Mr President. Také on byl bezchybný a velmi rychlý, ale od nejvyšší příčky ho v cíli dělila bez tří setin jedna vteřina. 
 
Niels Bruynseels se tak může těšit nejen z prvenství v Cannes, ale také z možnosti startovat v Super Grand Prix Longines Global Champions Tour v Praze. Ví, že bude mít oproti ostatním jednu velkou výhodu. Jako členovi Pražských lvů mu bude v sobotu 23. listopadu večer držet pěsti téměř celá O2 arena. 
 
V průběžném bodování seriálu vede se 190 body stále Daniel Deusser. Druhý je Pieter Devos, na jehož kontě je 178 bodů a na třetí příčku se vyhoupl Niels Bruynseels. Ten má nyní 134 bodů.
 
Kompletní výsledky i aktuální pořadí jezdců najdete na adrese www.gcglobalchampions.com
 

PSALI JSME: Prague Lions při GCL v Cannes dojeli čtvrtí. Přijela i Anna Kellnerová





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE