reklama 11A

Dění v týdnu: MS spřežení v Maďarsku a dva velké skokové mítinky doma

ikonka

Podzim se hlásí o slovo, ale jezdecké akce jsou v plném proudu. Čeští parkuroví jezdci se chystají na tři různá místa do zahraničí. Česko bude mít zastoupení i na vozatajském MS YH. Doma se schyluje k Ceně Eliota a Grand Prix Jana Kutěje.
04.10.2021 16:29  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Druhý říjnový víkend nabídne troje mezinárodní parkurové závody, při kterých se představí čeští jezdci. Anna Marie Vítek a Kritina Vítek se chystají na CSI do Grimaud do Francie. Nikola Bielíková pojede soutěže na CSI v italském Gorla Minore a do Polska do Wroclawi míří Sára Vingrálková. 
 
V maďarském Szilvásváradu proběhne vozatajské mistrovství světa mladých koní. Na soupiskách České jezdecké federace jsou Daniel Bejr a Jiří Nesvačil senior.
 
Na domácí scéně se bude konat více než desítka akcí. V Olomouci se pojede tradiční říjnová Grand Prix Jana Kutěje. Soutěže odstartují 8. října a vrcholem budou nedělní tři kategorie Grand Prix, a to L**, S** a ST**. Chuchle Arena Praha také ožije parkurovými soutěžemi. Skákat se bude už od pátku a hlavní soutěží bude nedělní Cena Eliota s překážkami do 145 centimetrů.
 
Pražská Gabrielka hostí v sobotu 9. října už XIV. ročník Pražského skokového derby. V Hradištku proběhne drezurní a paradrezurní mítink, a to od 8. do 10. října. Na Český pohár 2021 v reiningu můžete zamířit do Kozlovic.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE