reklama 11B

Dění v týdnu: Mezinárodní Zduchovice i zahraniční akce s českou účastí

ikonka

První červencový víkend nabízí nabitý program. Ve Zduchovicích se bude konat mezinárodní mítink CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. Pokračuje také Český skokový pohár. Jezdci míří i do zahraničí. Třeba na vozatajské závody do Ksiaze.
28.06.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Během prvního červencového víkendu se na domácí scéně odehrají další mezinárodní závody v parkurovém skákání. Zduchovice hostí ve dnech 30. června až 4. července CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. Na programu budou, jak to při CSIO bývá, týmové Poháry národů, při nichž se v minulosti dařilo českým zástupcům.
 
Čtvrtým kolem pokračuje Český skokový pohár, který se odehraje na kolbišti Equine Sport Centra v Olomouci. Skákat se bude i v Písku, Královicích, Plzni nebo Staré Roli. Na drezuru se můžete vypravit do Nebanic, Vyškova, Hnanic nebo Brna Panské líchy. Ve Vrchovanech se pojede další kvalifikace Zlaté podkovy ve všestrannosti.
 
Čeští jezdci se chystají také do zahraničí. V belgickém Knokke se představí na CSI3* Emma de Moussac a do CSI1* nastoupí Anna Makovská. Reprezentanti spřežení míří do polské Ksiaze. Na start se tam postaví Markéta Sedlinská, Petr Vlašic, Petr Novák, Daniel Bejr a Michaela Chylíková. 
 
Dlouhou řadu akcí najdeme v mezinárodním kalendáři FEI. V Monaku se uskuteční další díl seriálu Global Champions a Rotterdam se stane dějištěm CSIO5*. Jezdeckým festivalem ožije Windsor, kde se bude konat parkurový mítink CSI5* a také Světový pohár čtyřspřeží a mezinárodní soutěže ve vytrvalosti.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE