reklama 11D

Úspěchy Čechů ve Valkenswaardu: Portychová druhá ve stopadesátce

ikonka

V sobotu 7. srpna pokračovalo dění v Tops International Arena ve Valkenswaardu, kde se výborně dařilo českým jezdkyním. Sobotní den programu Longines Global Future Champions vyvrcholil soutěží do 150 centimetrů, v níž druhá skončila Linda Portychová.
07.08.2021 20:05  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V nizozemském Valkenswaardu probíhá třídenní mezinárodní mítink určený pro zvané nadějné parkurové jezdce z jednotlivých zemí. Česko skvěle reprezentovala v sobotu Linda Portychová, jež skončila v soutěži 145/150 centimetrů na druhém místě se hřebcem Copin’s Boyem. Ve stejné soutěži poté dvakrát chybovaly Natálie Soukupová a Kateřina Tomanová. 
 
V soutěži s překážkami vysokými 135/145 centimetrů se podařilo připsat hezké umístění Sáře Vingrálkové, patřilo jí druhé místo s koněm Damocles From Second Life Z. Se čtyřmi trestnými body na kontě dokončila tuto soutěž Mariana Michlíčková s Claire a skončila dvacátá. 
 
Velmi často obsazovanou druhou příčku v případě členů české ekipy přidaly také Kristýna Vítek s Kamirezem van Orchid‘s (125/135 centimetrů) a Tereza Svobodová s Kliener Lordem (135 centimetrů). V českých barvách se dále ve Valeknswaardu úspěšně prezentují Anna Marie Vítek, Kateřina Bubáková a Valentýna Kuková. 
 

Kompletní výsledky všech jezdců naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

 

Foto: poskytly Linda Portychová, Natálie Soukupová, Tereza Svobodová, Mariana Michlíčková 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE