reklama 11C

Dění v týdnu: De Moussac závodí v Olivě, české barvy i v Riesenbecku

ikonka

První prosincový víkend nabídne dvě mezinárodní parkurové akce, během kterých se přestaví Češi. V Olivě pokračuje Mediterranean Equestrian Tour, jíž se účastní sestry Emma a Charlotte de Moussac. V Německu bude závodit Kristýna Schütte.
30.11.2020 18:14  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Sestry Emma a Charlotte de Moussac setrvávají ve španělské Olivě, kde koncem listopadu závodily na CSI v rámci Mediterranean Equestrian Tour. O první prosincovém víkendu budou pokračovat v účasti. První soutěže jsou na programu už 2. prosince. Emma de Moussac nastoupí do úrovně CSI2* a CSIYH pro mladé koně. Charlotte je nahlášená do CSI s jednou hvězdou.
 
Od 3. do 6. prosince se představí další česká jezdkyně Kristýna Schütte na CSI v německém Riesenbecku. Sedlat bude dva svěřence v soutěžích pro mladé koně.
 
Mezinárodní kalendář FEI s příchodem zimy i vlivem opatření proti pandemii prořídl. Na starém kontinentu se odehrají převážně parkurové závody. Barcelona, Moskva, italské Ornago a belgický Opglabbeek hostí CSI. Příznivci military se zaměří na Portugalsko, kde se v Barroca d´Alva konají mezinárodní soutěže až do úrovně CCI4*-L.
 

Výsledky z CSI Oliva můžete sledovat ZDE

 
 
 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE