reklama 11A

Sestry de Moussac úspěšné v Olivě. MET pokračuje do začátku prosince

ikonka

Podzimní Mediterranean Equestrian Tour 2020 ve španělské Olivě pokračuje třetí etapou od 24. listopadu do 6. prosince. Účastní se jí i sestry Charlotte a Emma Augier de Moussac. Během uplynulého týdne získaly řadu pěkných umístění.
30.11.2020 08:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Emmě Augier de Moussac se ve španělské Olivě při Mediterranean Equestrian Tour III dařilo např. s šestiletou klisnou Olivia Van 'T Broekend. Získala s ní nejprve sdílené první místo, následně byla třináctá a devátá na parkurech do 120 centimetrů. 
 
V Silver Tour se dařilo Charlotte Augier de Moussac s Iron Manem J.P. Soutěž do 125 centimetrů dokončila jako jedenáctá, další den si ještě polepšila o dvě příčky a později ještě přidala dvanáctou pozici. V Bronze Tour podala Charlotte skvělý výkon na valachovi Jules Verne DB, když obsadila na parkuru do 140 centimetrů páté místo. Další stočtyřicítku dokončila třináctá s jednou chybou. 
 
V Gold Tour se představila v soutěži s překážkami vysokými 140 centimetrů Emma Augier de Moussac s klisnou Homey. Nejprve s ní dojela čtrnáctá, v sobotu pak dokonce osmá. Nedělní Grand Prix do 145 centimetrů absolvovala Emma s Diorem P Z. V tomto vrcholném klání se jí však již tolik nedařilo, nasbírala 13 trestných bodů a obsadila 64. řádek výsledkové listiny.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE