reklama 11C

Dění v týdnu: České parkurové reprezentantky v různých koutech Evropy

ikonka

Domácí kalendář nenabízí na první prosincový víkend žádné akce, těšit se ale můžeme na výkony českých parkurových dvojic při mezinárodních závodech v zahraničí. Ty se představí při CSI v Opglabbeeku, Riesenbecku a Olivě.
30.11.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Zima se v České republice přihlásila v plné síle a kalendář domácích halových akcí nenabízí na první prosincový víkend žádné mítinky. Českým jezdcům, respektive jezdkyním, to v závodění nebrání. Rozjely se hned na tři místa v Evropě.
 
Na CSI v německém Riesenbecku bude skákat Kateřina Tomanová, která sebou bere do dvouhvězdové úrovně čtyři koně: hřebce Armani Code 9, klisnu Divine des Vergers a valachy Quebec 64 a Kronos.
 
V belgickém Opglabbeeku se představí Valentýna Kuková s koňmi Venise du Reverdy a Oak Grove´s Laith v CSI2*, jež doplní v jedné hvězdě ryzák Journal. 
 
V Olivě setrvává Sára Vingrálková, která tam závodila už o posledním listopadovém víkendu. Tentokrát nastoupí do soutěží mladých koní s Olympiou VD Sint-Amandshoeve a Luidam Quality. Tří svěřence má do CSI3*. Jsou jimi Damocles From Second Life Z, Mega Special DC a Quisandro.
 
Ilustrační foto: poskytla Kateřina Tomanová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE