reklama 11B

Dění v týdnu: Červen odstartuje prvním kolem ČSP i první všestranností

ikonka

Česká kolbiště zaznamenávají od druhé půlky května sportovní boom a po nucené pauze se s ohledem na aktuální nařízení závodí ve všech koutech republiky. Začátek června přinese mimo jiné úvodní mítink ČSP a poprvé vyjedou také jezdci všestrannosti.
03.06.2020 17:25  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Třetí týden po rozvolnění koronavirových omezení nabízí opět pestrý výběr jezdeckých událostí a o slovo se poprvé hlásí také seriál Český skokový pohár společně s první letošní všestranností. Na své si přijdou také příznivci drezury.
 

Český skokový pohár zahajuje na začátku června v Litomyšli

 

V důsledku dosavadních omezení kvůli pandemii startuje parkurová série Český skokový pohár 2020 až na začátku června, ve dnech 4. až 7. 6. v jezdecké areálu Suchá u Litomyšle. Na startu nedělní Velké ceny Litomyšle se představí také Aleš Opatrný a Gentlemen.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Zduchovice pokračují v sérii dalším skokovým mítinkem

 

Jezdecký areál ve Zduchovicích přináší už několikátý víkend po sobě sportovní skokový mítink, které zahájí již čtvrteční Hobby Cup a naváže na něj dvoudenní Z-Jumping Festival s celkem třinácti soutěžemi až do stupně dvouhvězdového ST nesoucí název Cena sv. Norberta.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Po drezurách se do ESC v Olomouci opět vrací parkury

 

Třídenní parkurové závody v Equine Sport Center Olomouc zahájí pátečním ZM a nejvyšší soutěží bude sobotní jednohvězdové ST s návazným rozeskakováním. Program v neděli ukončí pak dvouhvězdové S na čas.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Příznivci všestrannosti se letos poprvé sejdou v Pardubicích

 

Prvním letošním mítinkem jezdců všestrannosti je Pardubická všestrannost ve dnech 5. až 7. června. Pro velký zájem byl předčasně ukončen příjem přihlášek a limit 250 startů je tedy zcela naplněn. Na místě nebude chybět ani olympijský adept Miloslav Příhoda.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Amatérská série Paragan Jump Tour bude pokračovat v Opřeticích

 

Další sportovní setkání amatérských skokových jezdců pod hlavičkou seriálu Paragan Jump Tour proběhne v Opřeticích ve dnech 6. až 7. června. Součástí programu jsou soutěže pro úplné začátečníky kategorie hobby až po handicap S*/S** s klasickým rozeskakováním.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

V Královicích se na začátku června potkají drezury i parkury

 

Jezdecký spolek Královický dvůr zve do areálu nedaleko Slaného u Prahy na dvoudenní jezdecké závody zahrnující parkurové i drezurní soutěže. Zatímco sobotní drezurní program přinese deset jednotlivých úloh, v neděli se uskuteční celkem osm soutěží až do úrovně S* s finále.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 

Areál Zemského hřebčince v Tlumačově hostí po ZZV hřebců parkury

 

Zemský hřebčinec v Tlumačově bude v sobotu 6. června hostit skokové závody. Přihlášeno bylo krátce po uzávěrce přes 140 startů rozdělených do třinácti soutěží určených hobby jezdcům, poníkům i velkým koním. Skákat se bude až do 130 centimetrů.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
 
Ilustrační foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE