reklama 11A

Michal Knoflíček zářil v Olomouci. Po dlouhé pauze to bylo super, říká

ikonka

Olomoucké Equine Sport Centrum hostilo poslední květnový víkend kvalifikaci Českého poháru v drezuře. V sobotu i v neděli vyhrál hlavní soutěž Michal Knoflíček. „Moc jsme si to užili. Po té dlouhé pauze to bylo super,“ prozradil pro EquiTV.cz.
31.05.2020 18:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Vrcholnou soutěží dvoudenního mítinku v Olomouci zařazeného do Českého poháru v drezuře byla úloha IM1/2020, do níž nastoupilo devět dvojic. Hodnocení přesahující lehce 65 % obdržela Markéta Vášová s Leontýnou, na vítězství to však tentokrát nestačilo.
 
O více jak tři a půl procenta lepší výsledek předvedl Michal Knoflíček s Dublinem. „Po té dlouhé pauze to bylo super. Konečně jsme mohli vyjet na závody a moc jsme si to užili,“ prozradil krátce po závěrečné soutěži. Nebylo to pro něj jediné vítězství během závodů v olomouckém Equine Sport Centru. Již v sobotu ovládl soutěž SG/2018 v sedle Dublina.
 
„Příprava na sezonu byla tentokrát dobrá, ale jsem s ní spokojen. Doufám, že na závody budeme moci vyjet už i za hranice. Rád bych se zúčastnil soutěží v maďarském Máriakálnoku. Samozřejmě jedním z našich cílů pro letošní sezonu je startovat tady v Olomouci při mistrovství České republiky,“ dodal Michal Knoflíček.
 
Startovní pole v Equine Sport Centru byla velmi nabitá, každý den bylo k vidění přes sto startů a závodit se muselo na dvou obdélnících současně. Internetová televize EquiTV.cz celý průběh nedělních soutěží odvysílala živě a střídavě nabízela záběry z obou soutěžních ploch. Po víkendu najdete na jejích stránkách souhrnnou video reportáž, která bude též odvysílána v pravidelném pořadu Equinews na Televizi Seznam a dalších stanicích.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE