reklama 11B

Česká kolbiště jsou na konci května již v plném sportovním nasazení

ikonka

V pátek 29. května startují třídenní skokové závody Channel Star Zduchovice. Od soboty se bude závodit v parkuru také v jezdeckých areálech v Martinicích, Hradištku a Panské líše, zatímco v Equine Sport Center Olomouc běží Český pohár ČJF v drezuře.
29.05.2020 09:16  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Stejně tak rychle, jako byl (nejen) jezdecký sport z důvodu celosvětového šíření koronaviru zcela zastaven, tak rychle se zase alespoň na domácích kolbištích rozjíždí. Jezdecký kalendář se zase plní a na konci května se závodí mimo jiné ve Zduchovicích, Martinicích, Hradištku, Panské líše nebo v Olomouci.
 
Jezdecký areál ve Zduchovicích navazuje již v pátek 29. května dalším sportovním děním v podobě třídenních skokových závodů Channel Star. Každý den je na programu sedm a v neděli osm soutěží od ZM až po jednohvězdové ST a denně je nahlášeno v průměru 270 startů.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
V sobotu 30. května zahájí svou sportovní sezonu Martinice, a to dvoudenní skokovou Jarní cenou, jejíž vrcholem bude nedělní dvouhvězdové S. Součástí rozpisu jsou soutěže už od stupně ZM, což jistě přivítá řada jezdců a koní, kteří letos odstartují vůbec poprvé.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
Dvoudenním sportovním skokovým mítinkem se otevře také jezdecký areál v Hradištku u Sadské a odstartují ho v sobotu 30. května hobby soutěže do 80 a 90 centimetrů, vrcholem pak bude nedělní jednohvězdové ST.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
V neděli 31. května bude Jezdecký klub Panská lícha v Brně hostit první kvalifikační kolo Panská lícha Cupu a rovněž kvalifikační kolo Jihomoravské jezdecké ligy. Jezdecké dvojice se během dne předvedou v celkem osmi soutěžích pro pony i velké koně.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
Equine Sport Center Olomouc čeká pro změnu drezurní víkend v podobě Českého drezurního poháru ČJF, a to opět se zcela naplněnými startovními limity. Jezdci mají možnost dorazit na místo již v pátek a budou mít k dispozici tréninkové drezurní obdélníky.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE. Na EquiTV.cz poběží navíc živý přenos, a to na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE