reklama 11A

Decathlon nabízí: Léto je tady. Ochraňte své koně od dotěrného hmyzu

ikonka

/PR článek/ Je to opět tady. Mouchy i další hmyz se slétávají a obtěžují koně na pastvinách, při vyjížďkách i tréninku. Připravte se na ně včas a nebuďte letos zaskočeni. Fouganza nabízí hned několik možností, ze kterých si vybere každý majitel.
12.05.2021 13:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Komplexní ochranu pro citlivé koně poskytne síťovaná deka proti hmyzu. Ta je díky svému lehkému materiálu vhodná i do parných letních dní. Široké klíny na plecích umožňují koni volnost pohybu, může si proto podle chuti klidně po pastvině cválat. To, že deka i při akčním pohybu zůstane na místě, zajišťují tři přezky pod břichem. Spodní díl je navíc široký, aby hmyz neokupoval ani tato místa. Krční díl můžete podle potřeby rychle připínat a odepínat s pomocí karabin. 

Deku nabízíme ve velikostech od 115 cm do 165 cm.

Je známo, že mouchy nejčastěji sedají koním do koutků očí a na uši. Mnoho majitelů si proto zvyklo pořizovat síťované masky, které jim v tom zabrání. Maska proti hmyzu 500 je tvořena polopevnou konstrukcí, která nedoléhá koním na oči a zároveň nehrozí poranění, pokud by kůň například při válení konstrukci masky poškodil. Síťovina vytváří na hlavě koně bublinu a zachovává tak široké zorné pole. Maska je lemována fleecem, aby nedocházelo k odírání srsti. Masku drží na místě dva suché zipy na spodní straně. 

Pořídit ji můžete koním všech velikostí, dostupná je velikostech shetland (SHT), pony (PS), cob (CS) i full (FS).

Oblíbeným způsobem, jak mouchy odehnat, jsou také nylonové třásně. Čelenka proti hmyzu je jednoduchým a účinným prvkem, který suchými zipy hravě připevníte k ohlávce. Oproti masce, kterou se doporučuje na noc sundávat, jsou třásně vhodné i pro koně žijící 24/7. Pokud koni ve výběhu ohlávku nenecháváte, nabízíme také variantu čelenky s nátylníkem a podhrdelníkem

Oba typy čelenky zakoupíte ve velikosti full (FS).

Vyberte pro svého koně tu správnou ochranu přizpůsobenou jeho požadavkům a prostředí, ve kterém se pohybuje. Navštivte kategorii Ochrany proti hmyzu na eshopu Decathlon a objednávejte online s doručením domů nebo na kteroukoliv prodejnu v ČR (zdarma). 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE