reklama 11B

Decathlon nabízí: Pánské bundy Fouganza, to je kvalita a praktičnost

ikonka

/PR článek/ Značka Fouganza nezapomíná se svým jezdeckým vybavením ani na pány. V dnešním článku se zaměříme na nabídku pánských bund, které jsou vhodné nejen na zimu. Vyznačují se především kvalitou a praktičností. Chcete vědět víc? Stačí kliknout.
03.02.2021 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Muži jsou známí svou praktičností. Raději mají pouze jeden kousek, který nosí dlouhé roky, než aby si vybírali z několika variant. Jak ale vytvořit svršek, který se hodí do jarního deště i zimní vánice? A který navíc půjde vzít na tréninky i do lesa? Řešení poskytla inspirace u kolegů pracujících na vývoji turistických bund Quechua a je až překvapivě jednoduché. Dvě samostatné bundy, plně funkční samy o sobě, ale také vzájemně kompatibilní. Hned vysvětlíme.

Pánská prošívaná bunda Light má pohodlný kratší střih, aby při ježdění nijak nepřekážela. Pružná lycrová vsadka na lopatkách a spodní části rukávů zajistí, že se dá v bundě volně pohybovat. Díky vatové výplni je hřejivá a vhodná i při nižších teplotách. Vyšší krční límec chrání před větrem. Rukavice a další věci se schovají do dvou kapes na břiše, telefon do vnitřní kapsy na zip.  

Oproti tomu pánská jezdecká nepromokavá bunda je pouze lehká nepromokavá větrovka. Unosí se hlavně na podzim a na jaře, kdy je dostatečně odvětraná, aby se pod ní jezdec zbytečně nepotil. Opět má dvě kapsy na břiše, a k tomu jednu vnější na hrudi. Proti dešti chrání i díky stahovatelné kapuci. 

Vlastnosti těchto dvou vrstev se skvěle spojí v momentě, kdy se péřová bunda zipem připne k větrovce. Tehdy dostáváme zateplenou nepromokavou bundu vhodnou na ježdění i práci kolem koní. Dva produkty, tři varianty nošení. To je výhra!

Může se ale stát, že pokud vyloženě neprší, sáhne jezdec raději po teplé vestě v kombinaci s mikinou. V nabídce značky Fouganza najdete ideální vestu pro tento případ. Pánská jezdecká vesta 500 WARM je vyplněna silnou vatovou vrstvou a je až neuvěřitelně teplá. Zároveň ale nijak neomezuje pohyb, a to v sedle ani na zemi. Vysoký límec je z vnitřní strany příjemně hebký, jako je tomu i u dámských modelů. Pro eleganci a moderní vzhled je vesta ve světle inkoustové (modré) barvě. 

Kompletní nabídku jezdeckého oblečení najdete na eshopu decathlon.cz. Objednávejte online s doručením domů, na výdejní místo či nejbližší prodejnu. 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE