reklama 11B

Decathlon.cz nabízí: Líbivá stájová deka Stable 200 značky Fouganza

ikonka

/PR článek/ Decathlon má ve své nabídce líbivou stájovou deku značky Fouganza, navíc za velmi příznivou cenu. Je vybavena křížovým zapínáním, popruhy kolem zadních nohou a beránkem v oblasti kohoutku. Více se o tomto produktu dočtete v článku.
02.01.2020 17:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Zima už začala, máte ty správné deky pro vašeho koně? Majitelé holí své koně z různých důvodů, všichni mají ale jedno společné - oholené koně musí dekovat. Vybrat správně padnoucí deky a nevyhodit zbytečně peníze za nepotřebné gramáže, to už je umění. 
 
Stájová deka Stable od značky Fouganza je vyplněna polyesterem o gramáži 200 g/m2. Pro snadné nasazování je zapínání zajištěno dvěma přezkami na hrudi a křížovým zapínáním pod břichem. Deku lze také zajistit popruhy za zadní nohy, ty je však možné také zcela odepnout. 
 
Abychom zajistili větší pohodlí koně, přidali jsme do střihu deky klíny u předních nohou a oblast kohoutku změkčili beránkem. 
 
Díky kombinaci tmavě petrolejové a electric modré sluší deka koním všech zbarvení. Jakmile už nebude potřeba, snadno ji složíte do dodávaného obalu a uskladníte pro příští sezonu.
 

Cena: 949,-

 

Neváhajte si prohlédnout detaily deky Stable 200, objednávejte online s možností vyzvednutí na prodejně.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE